Treballem en diferents ambits per tal de oferir diverses activitats a tot els nens i pares. Actualment agrupem les nostres activitats en les seguent areas:

ÀREA ESPORTIVA

La finalitat de les activitats co-escolars és promoure l’activitat com element essencial de tota acció educativa. La satisfacció personal com motor de l’aprenentatge.

ÀREA CULTURAL

L’AFA en col·laboració amb l’escola,  proposa diferents activitats culturals. Promoure la lectura, fomentar activitats alternatives, formen part del nostre objectiu.

ÀREA SOCIAL

Diferents activitats s’agrupen dins de aquesta àrea. Acompanyan’s a les diferents festes, apunta’t a la Fedacursa o disfruta de diferents xerrades. Tot ens serveix per potenciar el nostre ambit social.

CASALS

Amb els diferents CASALS intentem colaborar amb la conciliacio laboral de les families i ens permet treballar l’educació en el lleure pegacogicament, alhora que d’una forma lúdica i cultural.

FEM BARRI

Mitjançant activitats lúdiques i festives pròpies del nostre barri,  volem  fomentar la integració de  les famílies dels alumnes a amb l’entorn més proper i la comunitat a la qual pertanyen.