CASALET DE SETMANA SANTA

L’AFA de FEDAC HORTA organitza el Casal  durant els dies de vacances de Setmana Santa, obert a tots els alumnes de l’escola, per tal de permetre la conciliació laboral d’aquelles famílies que ho  necessitin.

CASAL D’ESTIU​

El Casal d’Estiu que es du a terme a l’Escola FEDAC HORTA, és un Casal pels mesos de Juny i Juliol. Es  planteja com una proposta d’educació en el lleure de caire pedagògic, lúdic i cultural, que té com a objectiu primordial el fomentar una sèrie de valors, mitjançant activitats de convivència i del treball en grup. A més, pels infants és un moment de vacances i de passar molt bones estones amb companys de l’escola i de diferents edats.

163 nens van participar en el Casal d’aquest any durant les 5 setmanes que es va realitzar.

Jocs, tallers, sortides culturals i tot un seguit d’activitats diàries on els nois i noies podien  gaudir de totes les activitats preparades pels seus Monitors, que els acompanyaven durant tot el dia.  Jocs, amics, calor, piscina, activitats esportives, sortides als parcs, tot el necessari per poder gaudir de l’estiu.

MES INFO

acAMPAda I CASAL JOVE

L’objectiu es que cada noi i cada noia esdevingui protagonista del seu propi creixement i de les accions que treballa en equip, amb la finalitat que es formin com a persones solidàries i compromeses amb la societat.

Treballem per a l’educació integral de la persona a partir de l’experiència viscuda i de la transmissió de valors com el respecte, la tolerància, el diàleg, la interculturalitat, la sostenibilitat; treballant per tal de “deixar aquest món una mica millor de com l’hem trobat”.

Aquesta educació pretén que els infants i joves coneguin el seu entorn, el país i les seves característiques socials, culturals, històriques, en detectin les necessitats existents i descobreixin com contribuir a cobrir-les en la mesura que els sigui possible.

El contacte amb la natura és més intens, i posa el noi i la noia en situació d’aprendre noves habilitats individuals i socials, assolint axí més autonomia personal

MES INFO