CERCAVILA FESTA MAJOR D’HORTA

Pares, mares i nens/es de l’Ampa participen a la Cercavila de la Festa Major del nostre barri, tot traient a passejar i ballar els nostres Gegants i Capgrossos, El Francesc i la Caterina.

RUA DE CARNESTOLTES

Un altre de las participacions del AMPA amb l’entorn del barri. Cada any els pares de segon de primaria son els encarregats d’organitzar la rua de carnestoltes amb la que el colegi i l’AMPA participem.

CAVALCADA DE REIS AL BARRI D’HORTA 

Cada any participem a la Cavalcada de Reis del Barri d’Horta.

La nit del 5 de gener un nombrós grup de pares, mares i nens, anem a la cavalcada, tot guarnint el camió d’un pare que desinteressadament el cedeix, per tal de poder acompanyar als Reis en aquesta nit màgica.

Una Carrossa guarnida  acompanyant al Reis, i seguint la Rua per tot el recorregut del Barri, tot escoltant cançons Nadalenques, al darrera de la gran atracció de la rua , el globus gegant il·luminat amb el nom de la nostra escola, que es pot veure des de qualsevol punt de la rua.

PHORTA SOLIDÀRIA

L’AMPA col·labora amb una nova edició de PHorta Solidària. Espectacle infantil en benefici dels menjadors socials d’Horta. L’Ampa col·labora amb les activitats solidàries que es fan al barri.