L’Associació de Families de l’Escola Fedac Horta Santa Caterina de Siena és una Associació oberta a la participació de totes les famílies dels nois i noies que estan inscrits a la nostra escola, i que busca, la col·laboració i la complicitat de tota la comunitat educativa a través de tot un munt d’activitats que es desenvolupen al llarg del curs escolar.

L’objectiu és col·laborar en la construcció d’una identitat  plural i compromesa amb l’educació. dels nostres fills i filles.

Amb aquesta fita, treballem plegats, mares i pares, sent presents en les reunions que se celebren durant el curs, participant i col·laborant en les diferents festes i esdeveniments que s’organitzen, i compartint neguits, dubtes i suggeriments de millora.

Tots som AFA

L’AFA s’orienta fonamentalment a oferir activitats, tant educatives com lúdiques i esportives als alumnes de l’Escola.

D’igual forma pretèn atendre les necessitats de les famílies i aspira a convertir-se en un espai de trobada, d’intercanvi i convivència entre els alumnes i els seus familiars en l’àmbit de l’entorn escolar.

Per últim, l’AFA té la pretensió de funcionar com un ens generador d’iniciatives integradores, tant dels alumnes com de les seves famílies fent-los partícips actius de la comunitat educativa a la que pertanyen.

Llistat de components de l’AFA